Souhrn sezóny: Prostějov

Souhrn sezóny: Prostějov

Fans of Prostějov patří k tomu nejlepšímu, co česká fanouškovská scéna nabízí. I letos se během sezony vytasili s několi vydařenými prezentacemi. Ať už to byla velká choregrafie ke 100. výročí Československa nebo čtvrtfinálová choreografie "Ultras will never die". Tou jakoby naráželi na nepříjemnosti, kvůli kterým bohužel v průběhu sezony dostalo několik vůdčích postav prostějovského kotle podmínky a hlavně zákazy na stadion. Uvidíme, jak tyto události ovlivní či snad neovlivní fungovaní kotle v nadcházející sezoně.

Mimo domácí hlediště jste mohli Prostějováky potkat na všech prvoligových stadionech v sektorech hostí. Nejpočetnější výjezdy samozřejmě byly do nedalekého Přerova a Vsetína. Nadruhou stranu ve slušných počtech vyráželi i do vzdálenějších destinací, např. do Českých Budějovic.

Na závěr opět trocha statistik, co se týče návštěvnosti domácích utkání. Průměrná domácí návštěvnost v základní části byla 1655 diváků, což je 32% kapacity prostějovského zimáku. Během play-off to bylo 3636 diváků (71% kapacity).

Fans of Prostějov můžete sledovat zde:

fop1913.cz
facebook.com/FOP1913/