Fotoreport: Liberec - Kometa (3.3. 2019)

Fotoreport: Liberec - Kometa (3.3. 2019)

V rámci 50. kola naší nejvyšší hokejové soutěže zavítali do Liberce fanoušci Komety Brno. Modrobílých fanatiků se v sektoru sešlo okolo 70 a prezentovali se po celý zápas aktivním supportem.

Report Ultras Style Kometa:

Naše cesta do Disneylandu začíná na klubovně, kde se scházíme v 11 hodin. Padne nějaká ta dopolední vodečka, která nesmí chybět a vyrážíme. Cestou nabíráme v Rosicích ještě 2 členy posádky. První zastávku máme na námi oblíbeném Motorestu. Po sobotních akcích někdo potřebuje vývar na spravení, jiný se toho nebojí a pokračuje v pití vesele dál. Potom už mažeme směr Cajzlov. Cesta ubíhá super i díky tomu, že nepotkáme žádnou kolonu. Ke stadecu dorážíme hodinu před špílem, rozdáváme lístky a jde se do sektoru, kde věšíme vlajku UPB. Nechybí ani vlajka Divize Dětkovice a přijel i značný počet lidí z Divize Praha.

K našemu nadšení je spodní část sektoru z větší části plná a ta vrchní jsou opravdu spíše fanoušci diváci. Už to značí, že to nebude vypadat úplně zle. Po úvodním patnáctiminutovém ceremoniálu domácích rozjíždíme první chorály. Jde to. Naše fandění podpoří i to, že se Kometa ujímá vedení. Od té chvíle je support opravdu na skvělé úrovni. Dlouhé chorály, které mnohdy lidi nebaví, vydržíme zpívat s rukama nad hlavou i několik minut....

Celý report je k přečtení zde...

KOMETA - Liberec (3.3. 2019)